Curse of Ra spilleautomat - Norske Spilleautomater 2024 (2024)

Som nevnt innledningsvis ovenfor er den røde tråden i Curse of Ra oldtidens Egypt, så vi snakker selvsagt en rekke egyptiske guder, gudinner og symboler. Alle kjenner vel til selveste Anubis fra egyptisk mytologi? Han er selvsagt et av de mest betalte symbolene i hele spillet! Målet er selvsagt å fange free spins eller bonus symboler, og de er utformet som skaraber. Samle 3 eller flere skaraber for å utløse free spins modus, og len deg tilbake i stolen og kos deg i oldtidens Egypt på Curse of Ra!

Symbolene og selve feelen på spilleautomaten står definitivt i stil med oldtidens Egypt, her snakker vi: En ørn, Anubis, Pharaoh øye samt A, K, Q og J som vi er vant til fra andre spill. Du finner også jokersymboler her, eller wildsymboler, og det er også skarabene. Free spins symbolet og wildsymbolet i Curse of Ra har altså samme utforming, så her handler det bare om å sanke inn så mange skaraber du klarer!

Hvordan vinne i Curse of Ra?

Det første du må gjøre er å velge et innsatsnivå som passer i forhold til din balanse, og her kan du velge mellom et innsatsnivå som rangerer mellom 2 kr – 1000 kr per spinn. Denne automaten har en veldig enkel utforming, 5 hjul, 3 rader og 20 gevinstlinjer – ikke noe hokus pokus! Målet er selvsagt å danne gevinstlinjer fra venstre til høyre i spilleautomaten, og det finnes selvsagt også en rekke ulike funksjoner du kan se frem til her:

  • Wild Flying Scarab: Skarabe-wild symboler blir værende på skjermen og flytter seg 1 plass per spinn. Du får free spins hver gang du samler et skarabe-wild symbol. Samle flere skaraber for å få ekstra free spins og ekstra sticky wilds!

  • Free Spins: Du må lande 3, 4 eller 5 scattersymboler i basespillet for å utløse free spins modus. 3, 4 eller 5 scattersymboler utløser 10, 15 eller 20 free spins respektivt.

  • Garantert gevinst: Når som helst på et spinn som ikke har gevinst, kan symbolene bytte plass og gi deg en garantert gevinst, og dette er en tilfeldig funksjon som kan utløses på et hvilket som helst spinn!

  • Gamble free spins: Du kan velge å gamble dine free spins, for sjansen til å vinne ytterligere free spins. Du kan gamble 1, 2 eller 3 free spins for å vinne 1, 2 eller 3 ytterligere free spins. Jo flere free spins du gambler, jo høyere er sannsynligheten til å vinne flere free spins. Du kan maksimalt få 25 free spins runder, og du kan velge å samle eller gamble videre når som helst.

  • Ikke fornøyd?: Ikke fornøyd med bonusrunden din på slu*tten av runden? Da kan du velge å gamble for å spille bonusrunden på nytt, eller tape bonusrunden og bli utbetalt 0. Du har en 50/50 sannsynlighet for å utløse bonusrunden på nytt!

  • Super Spinner: Superspinneren kan utløses på et hvilket som helst spinn som inneholder en mynt. Hvordan superspinneren fungerer og hvilke premier du kan vinne kommer vi tilbake til lenger ned i omtalen.

Symboler og animasjoner

Her sier det seg selv at det er oldtidens Egypt som står i fokus, og alle animasjoner, symboler og selve designet på spilleautomaten har tatt inspirasjon fra egyptisk mytologi. Gevinstsymbolene består derfor av: En ørn, Anubis, Pharaoh øye, A, K, Q og J som vi er vant til fra andre spilleautomater. Du finner også jokersymboler eller wildsymboler, og dette er skarabene, som også fungerer som bonussymboler.

Du må samle 3 eller flere skaraber (scatter-symboler) for å utløse free spins modus, så her er det bare å spenne seg fast og glede seg til en herlig reise inn i oldtidens Egypt. Nedenfor har vi laget en tabell med alle symboler og deres gevinster, samt spesialsymboler du kan samle for å utløse ulike funksjoner på Curse of Ra:

SymbolGevinst
Ørn3, 4 eller 5 = 2x, 15x eller 100x
Anubis3, 4 eller 5 = 1.50x, 10x eller 50x
Pharaoh øye3, 4 eller 5 = 1.25x, 7.50x eller 37.50x
Gudesymbol3, 4 eller 5 = 1x, 6x eller 25x
A3, 4 eller 5 = 0.4x, 2.5x eller 10x
K3, 4 eller 5 = 0.3x, 2x eller 7.50x
Q3, 4 eller 5 = 0.25x, 1.50x eller 6x
J3, 4 eller 5 = 0.25x, 1.25x eller 5x
Wild ‘Skarab’Erstatter for alle andre symboler
Free Spins Skarab (BONUS)Samle 3 eller flere Skarab for free spins!

Gratisspinn og funksjoner på Curse of Ra

Spilleautomaten Curse of Ra er selvsagt fullpakket med en rekke ulike funksjoner du kan utløse for å virkelig få feelen fra skattene som finnes i oldtidens Egypt. I dette avsnittet kommer vi til å se nærmere på hvilke funksjoner som finnes i Curse of Ra, og hvordan du kan utløse disse funksjonene. Se frem til følgende ulike funksjoner på denne herlige videoautomaten fra Four Leaf Gaming:

  • Walking Wilds: Samle skarabe symboler på et hvilket som helst spinn og utløs 1 free spins. Disse wildsymbolene blir da værende og flytter seg 1 plass om gangen – såkalte sticky wilds eller walking wilds.

  • Garantert gevinst: På et hvilket som helst spinn du ikke får gevinst på, kan symbolene omrokkeres for å gi deg en tilfeldig gevinst!

  • Free Spins: Samle 3, 4 eller 5 scattersymboler (grå skaraber) for å utløse 10, 15 eller 20 free spins respektivt.

  • Gamble funksjon: Gamble dine free spins for å vinne opptil flere free spins runder! Du kan gamble 1, 2 eller 3 free spins om gangen for å vinne ytterligere 1, 2 eller 3 free spins. Desto flere spins du gambler, desto høyere sannsynlighet har du til å få flere free spins.

  • Omspill bonus: Dersom du ikke er fornøyd med free spins runden din, kan du velge å gamble for å få en ny free spins runde. Du har 50/50 sannsynlighet til å få en ny free spins runde, eller tape free spins runden.

  • Super Spinner: På et hvilket som helst spinn som inneholder en mynt, har du mulighet til å utløse super spinner funksjonen. Dette er et enormt lykkehjul som lar deg få en rekke ulike gevinster, som du kan se i tabellen nedenfor:

Cash gevinstFree SpinsNitro Spins
80x1010x
120x1515x
500x2020x
5000x2525x
  • Nitro Spins: Hvis du velger å aktivere nitro spins i basespillet, vil du: høyne muligheten for å få free spins modus, øke muligheten for garantert gevinst, øke muligheten for mynter, super spinner utløser oftere og nitro spins koster 50% mer enn vanlig innsats. Du får ikke høyere gevinst for normale symbolgevinster, kun høyere sannsynlighet for funksjoner.

Curse of Ra spilleautomat - Norske Spilleautomater 2024 (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Arielle Torp

Last Updated:

Views: 6198

Rating: 4 / 5 (61 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Arielle Torp

Birthday: 1997-09-20

Address: 87313 Erdman Vista, North Dustinborough, WA 37563

Phone: +97216742823598

Job: Central Technology Officer

Hobby: Taekwondo, Macrame, Foreign language learning, Kite flying, Cooking, Skiing, Computer programming

Introduction: My name is Arielle Torp, I am a comfortable, kind, zealous, lovely, jolly, colorful, adventurous person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.