Lenovo Consumer Services (2024)

Lenovo Consumer Services

Geef je apparaat de broodnodige bescherming tegen bugs, crashes en ongelukken.

Ontdek de services

Lenovo Consumer Services (1)

Wij beschermen je

OndersteuningKrijg ondersteuning van hoogopgeleide technici met allround IT-expertiseBeveiliging en beschermingLees meer over onze meerlaagse aanpak om apparaten en gegevens veilig te houdenPrestatiesAutomatisch apparaatonderhoud verbetert de prestaties en geeft je online gebruik een boostDuurzaamheidOnze CO2 Offset Service biedt je de mogelijkheid om de geschatte uitstoot van je apparaat te compenseren

Aanbevolen services

Lenovo Consumer Services (6)

Ondersteuning

Premium Care Plus

  • Beschermt je tegen bijna alles
  • Ondersteuning met prioriteit via telefoon, e-mail of chat
  • Accidental Damage Protection met verlengde batterijgarantie en meer
  • Vergoedt hulp op locatie, indien vereist, inclusief onderdelen en arbeid
  • In 2023 winnaar van technologieprijzen voor klantenservice van Business Intelligence Group

Meer informatie

Beveiliging en bescherming

Accidental Damage Protection

  • Beschermt je apparaat tegen alledaagse ongelukjes
  • Vergoedt schade door morsen, stoten, stroompieken, gebarsten schermen en meer
  • Alle reparaties worden uitgevoerd door gekwalificeerde technici met door Lenovo gecertificeerde onderdelen.
  • Onbeperkt aantal claims en geen extra reparatiekosten

Meer informatie

Lenovo Consumer Services (7)
Lenovo Consumer Services (8)

Beveiliging en bescherming

Lenovo Smart Lock

  • Beveilig je apparaat en gegevens, wat er ook gebeurt
  • Beveiliging via de cloud die je pc kan lokaliseren, beschermen en vergrendelen
  • Wis je gegevens op afstand om je privacy te beschermen
  • Vind je gestolen pc terug met behulp van het onderzoeksteam
  • Wanneer je pc niet kan worden teruggevonden, vergoedt onze Absolute® Service Guarantee je tot USD 2000*

* Te betalen in lokale valuta. Deze service is niet in alle landen en gebieden beschikbaar.

Meer informatie

Kies de ondersteuning die je nodig hebt.

Lenovo Consumer Services (9)

Lenovo Premium Care

Service die helpt als het tegen zit. Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij problemen met hardware, software en randapparatuur. Met Premium Care krijg je supersnel geavanceerde ondersteuning van experts voor een totaal zengevoel.

Meer informatie

Lenovo Consumer Services (10)

Lenovo Smart Performance

Lenovo Smart Performance scant je pc op problemen en repareert ze voordat je er last van krijgt. Plan automatische scans in om je pc proactief te beschermen, malware te verwijderen en de apparaatbeveiliging te verbeteren. Dat is pas slim.

Meer informatie

Lenovo Consumer Services (11)

Accidental Damage Protection One

Ongelukjes kunnen niet altijd worden voorkomen, maar wel worden opgelost! Geniet van maximale bescherming tegen vallen, morsen, stroompieken en gebarsten schermen, wat niet onder de standaardgarantie van je apparaat valt. Haal een keer diep adem en weet dat je apparaat beschermd is. ADP One biedt eenmalige dekking tegen ongelukjes en is beschikbaar voor bepaalde apparaten.

Meer informatie

Lenovo Consumer Services (12)

Sealed Battery Warranty

Voorkom de stress, frustratie en kosten als je onverwacht de batterij moet vervangen. Onze Sealed Battery Warranty van maximaal 3 jaar zorgt voor een batterijvervanging zonder zorgen als de batterij na het eerste jaar achteruitgaat, waardoor downtime minimaal is en je kunt doorwerken.

Meer informatie

Lenovo Consumer Services (13)

Keep Your Drive

Als door een hardwarestoring je vaste schijf moet worden vervangen, blijft de oorspronkelijke schijf fysiek in je bezit en houd je dus de volledige controle over al je gegevens. Geef gevoelige gegevens een extra laag bescherming en zekerheid, voor het geval dat...

Meer informatie

Lenovo Consumer Services (14)

Warranty Extensions

Verleng je garantie met maximaal vijf jaar en krijg voor je apparaat dezelfde dekking en gemoedsrust als op de eerste dag. Je kunt verlengen voordat de oorspronkelijke garantie vervalt voor ononderbroken service.

Meer informatie

Lenovo Consumer Services (15)

Lenovo CO2 Offset

Compenseer de CO2-uitstoot tijdens de gemiddelde levenscyclus van je pc door klimaatprojecten te ondersteunen die zijn geverifieerd door de Verenigde Naties, Gold Standard® en Climate Action Reserve. Lenovo heeft voor klanten meer dan 1 miljoen ton CO2-uitstoot gecompenseerd.

Meer informatie

Services toevoegen aan je apparaat

Meer tonen

Veelgestelde vragen

Lenovo Consumer Services (16)

Ja, onze Accidental Damage Protection dekt onbeperkt reparaties, zonder extra kosten, en Accidental Damage Protection One dekt eenmalig één reparatie gedurende de dekkingsperiode.

Lenovo Consumer Services (17)

Ga naar de pagina Contact opnemen op de Lenovo-site voor pc-ondersteuning.

Lenovo Consumer Services (18)

Ga naar onze pagina Garantie opzoeken om de huidige status en dekking van de garantie van je apparaat te bekijken.

Lenovo Consumer Services (19)

Je kunt het serienummer van een apparaat op verschillende plekken vinden. Je kunt hier de beste methode voor jou selecteren.

Lenovo Consumer Services (20)

Je kunt hier lezen wat door de standaardgarantie wordt gedekt.

Lenovo Consumer Services (21)

Je kunt de standaardgarantie met maximaal vijf jaar verlengen voor extra gemoedsrust. Koop een Warranty Upgrade die aan jouw wensen voldoet. Algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Lenovo Consumer Services (22)

De meeste garantie-uitbreidingen kunnen worden gekocht zolang de standaardgarantie nog loopt. We raden echter aan om de garantie uit te breiden op het moment van aankoop of binnen negentig dagen. Sommige uitbreidingen, zoals Accidental Damage Protection, kunnen alleen binnen negentig dagen na aankoop worden toegevoegd.

Lenovo Consumer Services (23)

Afhankelijk van je apparaat zijn de volgende uitbreidingen nu beschikbaar: Depot, Onsite, Premier Support, Premier Support Plus, Premium Care, Premium Care Plus, Accidental Damage Protection (ADP), Keep your Drive (KYD), Internationale Garantie, Sealed Battery Replacement en Productomruil. De pagina Warranty Upgrade filtert de beschikbare opties om het je makkelijk te maken.

Lenovo Consumer Services (24)

Ga naar de pagina Reparatiestatus op de Lenovo-site voor pc-ondersteuning.

Lenovo Consumer Services (25)

Je kunt Lenovo-stuurprogramma's bijwerken via de pagina op de ondersteuningssite van Lenovo. Voer het model- of serienummer van je apparaat in om beschikbare stuurprogramma's en software-updates te bekijken. Selecteer het juiste stuurprogramma voor je besturingssysteem en download het. Nadat je het installatieprogramma hebt gedownload, voer je het uit en volg je de aanwijzingen op het scherm om de installatie te voltooien.

Lenovo Consumer Services (26)

Al deze services bieden geavanceerde technische ondersteuning met snelle oplossingen. Premier Support en Premier Support Plus zijn beschikbaar voor Think-apparaten. De meeste andere apparaten, inclusief tablets, komen in aanmerking voor Premium Care of Premium Care Plus. Premium Care Plus biedt dezelfde services als Premium Care, met als aanvulling Accidental Damage Protection, automatische verwijdering van virussen of malware, automatische prestatiecontroles en een Sealed Battery Warranty van 3 jaar.

Lenovo Consumer Services (27)

Ja, dat is mogelijk. Ga naar de pagina Onderdelen op de ondersteuningssite van Lenovo om te vinden wat je nodig hebt. Mogelijk vind je ook onze video over het kopen van Lenovo-onderdelen behulpzaam.

Lenovo Consumer Services (28)

Lenovo's Verklaring van Beperkte Garantie geeft een overzicht van wat een garantie wel en niet dekt. De volledige en uitgebreide garantiebepalingen kun je hier vinden. De Personal Computing Devices Services Agreement (PCDSA) kun je hier vinden.

Lenovo Consumer Services (29)

Nuttige bronnen

Nuttige bronnen

InstructiesOntdek hoe je meer doet met je apparaat. Bekijk duidelijke en gedetailleerde zelfstudies via de kennisbank van Lenovo.OntdekkenOndersteuningsforumsKom in contact met andere Lenovo-gebruikers. Stel vragen. Vind antwoorden en krijg tips.OntdekkenHandleidingen en handboekenHeb je voor jouw apparaat een gebruikershandleiding of handboek nodig? Hier kun je alles vinden...OntdekkenMijn garantie controlerenOntdek precies wat je garantie dekt, wat de vervaldatum is en meer...OntdekkenContact opnemenWil je contact opnemen? Kijk hier wat de handigste manier is voor jou.Ontdekken
Lenovo Consumer Services (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Otha Schamberger

Last Updated:

Views: 6212

Rating: 4.4 / 5 (75 voted)

Reviews: 82% of readers found this page helpful

Author information

Name: Otha Schamberger

Birthday: 1999-08-15

Address: Suite 490 606 Hammes Ferry, Carterhaven, IL 62290

Phone: +8557035444877

Job: Forward IT Agent

Hobby: Fishing, Flying, Jewelry making, Digital arts, Sand art, Parkour, tabletop games

Introduction: My name is Otha Schamberger, I am a vast, good, healthy, cheerful, energetic, gorgeous, magnificent person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.