Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (2024)

Video’s met een lage resolutie komen maar al te vaak voor op Kodi en dat is buitengewoon frustrerend. Het wordt nog erger als je merkt dat je link niet werkt of blijft bufferen. Met Real Debrid krijg je toegang tot betere streaminglinks op Kodi.

Het installeren van Real Debrid op Kodi is vrij eenvoudig. Het gebruik van Real Debrid kan echter ernstige problemen op het gebied van privacy en veiligheid met zich meebrengen. Real Debrid kan bijvoorbeeld je IP-adres opslaan en delen met derden. Gelukkig zijn er manieren waarop je je privacy kunt beschermen. Hieronder vind je een eenvoudige handleiding voor het installeren van Real Debrid op Kodi zonder je gegevens in gevaar te brengen.

Korte handleiding: Real Debrid op Kodi installeren in drie eenvoudige stappen

  1. Meld je aan voor Real Debrid. Bezoek deReal Debrid-websiteen maak een account aan.
  2. Installeer Real Debrid op Kodi. Volg de instructies om Real Debrid te integreren met je Kodi-speler.
  3. Geniet van het streamen van video's! Kijk video's in HD-kwaliteit zonder vertragingen!

Noot van de redactie: Real Debrid-streaminglinks zijn soms auteursrechtelijk beschermd en daarom in bijna alle landen illegaal om te kijken of te delen. Hoewel de onderstaande VPN's allemaal een geverifieerd beleid zonder logboeken hanteren, wat betekent dat je activiteiten op Kodi of Real Debrid niet worden gecontroleerd, keurt het vpnMentor-team geen enkele illegale activiteit, inclusief auteursrechtschending goed.

Pro-tip: gebruik een VPN met Real Debrid

Real Debrid slaat identificeerbare informatie op, zoals je IP- en e-mailadressen. Dit kan je mogelijk blootstellen aan ongewenste risico's, vooral als er ooit een datalek of juridisch verzoek plaatsvindt. Omdat Real Debrid bovendien afhankelijk is van torrentlinks om content te leveren, kunnen andere gebruikers je IP-adres ook zien.

Met een VPN (Virtual Private Network) kun je Real Debrid veilig op Kodi installeren. Een VPN verbergt je echte IP-adres en wijst je een nieuw adres toe op basis van de serverlocatie die je kiest. Dit betekent dat zelfs als Real Debrid je IP-adres registreert, dit niet je werkelijke IP-adres is, maar een gemaskeerde versie van de VPN. Je persoonlijke gegevens blijven dus privé en veilig.

Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (1)

Beveiligingsfuncties volgens militaire normen

Aanbieding: Bespaar 49% + 30-dagen geld-terug-garantie

Keuze van de redacteur voor veiligheid

Onze Score: 10.0

Encryptie op hoog niveau houdt je veilig online

Geverifieerd om geen gegevens te verzamelen of te delen

Bezoek ExpressVPN

Real Debrid op Kodi instellen en installeren - de ultieme handleiding

Het installeren van Real Debrid op Kodi bestaat uit twee hoofdonderdelen: aanmelden en instellen. Nadat je je hebt aangemeld, moet je een video-add-on zoals Exodus Redux, The Oath of Asgard installeren, als je dat nog niet hebt gedaan.

Zorg ervoor dat je video-add-on is uitgerust met de URLResolver of ResolveURL, aangezien deze worden gebruikt om links van verschillende bronnen te vinden. Hierna kun je doorgaan met het instellen en installeren van Real Debrid.

Je aanmelden voor Real Debrid

  1. Maak een account aan. Ga naar de Real Debrid-website, klik op ‘Aanmelden' en vul het aanmeldingsformulier in dat verschijnt.

    Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (2)Aanmelden bij Real Debrid is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten

  2. Activeer je account. Wanneer je een bevestigingsmail van Real Debrid ontvangt, open je deze en klik je op de activeringslink. Meld je vervolgens aan bij je Real Debrid-account.

    Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (3)Aanmelden bij Real Debrid is eenvoudig en duurt slechts een paar minuten

  3. Kies een abonnement (optioneel). Als je wilt upgraden naar een premiumabonnement, kies dan een van de vermelde prijsopties. Langetermijnabonnementen bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding. Je kunt betalen met creditcards, Amazon Pay, prepaid tickets en Bitcoin.

    Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (4)Het kiezen van een abonnement is niet nodig, maar geeft je wel enkele premiumvoordelen

Real Debrid op Kodi instellen en installeren

  1. Ga naar ‘Manage Dependencies’ (Afhankelijkheden beheren).Open je Kodi-instellingen, selecteer ‘System’ (Systeem) en zet de knop linksonder om naar ‘Advanced’ (Geavanceerd). Selecteer vervolgens het tabblad ‘Add-ons’ aan de linkerkant en klik op ‘Manage Dependencies’ (Afhankelijkheden beheren).Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (5)Afhankelijkheden beheren is te vinden onder geavanceerde instellingen
  2. Open deURLRresolver. Blijf omlaag scrollen totdat je de URLResolver vindt en open deze. Klik vervolgens op ‘Configure’ (Configureren) rechts onderaan.Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (6)URLResolver vind links van verschillende bronnen
  3. Configureer de URL-resolver. Selecteer Universal Resolvers aan de linkerkant en scrol omlaag naar het gedeelte Real Debrid. Wijzig vervolgens je prioriteit in 90 en klik op het tabblad ‘(Re)Authorize My Account’ (Mijn account (her)autoriseren).Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (7)Zorg ervoor dat je je URLResolve-instellingen correct configureert
  4. Autoriseer Real Debrid.Noteer de code die verschijnt. Ga vervolgens naar de de autorisatiepagina van de Real Debrid-applicatieen voer je code in om je Real Debrid-account aan Kodi te koppelen. De code is slechts twee minuten geldig, dus doe dit snel.Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (8)Noteer je code om Real Debrid te koppelen met Kodi
  5. Begin met het gebruiken van Real Debrid. Telkens wanneer je naar een video zoekt in je video-add-on, zie je de Real Debrid-links, die zijn gemarkeerd als 'RD'. Zorg ervoor dat je elke link controleert om er zeker van te zijn dat je alleen content uit het publieke domein bekijkt, aangezien sites als The Pirate Bay vaak auteursrechtelijk beschermde (en dus illegale) torrents hosten.Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (9)Real Debrid-links zijn gemakkelijk te identificeren
Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (10)

Beveiligingsfuncties volgens militaire normen

Aanbieding: Bespaar 49% + 30-dagen geld-terug-garantie

Keuze van de redacteur voor veiligheid

Onze Score: 10.0

Encryptie op hoog niveau houdt je veilig online

Geverifieerd om geen gegevens te verzamelen of te delen

Bezoek ExpressVPN

Real Debrid op een Fire TV-stick installeren

Het is vrij eenvoudig om Kodi op je Fire TV Stick te installeren als je dat nog niet hebt gedaan. Ga naar het tabblad Instellingen en sta apps van onbekende bronnen toe.

Daarna moet je de Downloader-app installeren. Van daaruit kun je elke app op je Fire-apparaat sideloaden (inclusief Kodi). Nadat je Kodi op je apparaat hebt geïnstalleerd, is het instellen van Real Debrid hetzelfde proces als hierboven.

Real Debrid kan ook worden geïntegreerd met verschillende Firestick-apps. Deze omvatten FilmPlus, Cinema HD, BeeTV, CyberFlix TV, TeaTV en meer. Volg de onderstaande stappen om Real Debrid te integreren met een van deze apps.

  1. Open de app waarmee je Real Debrid wilt integreren. Dit kan elke gewenste app zijn, zoals Cinema HD.
  2. Klik op het Hamburger-menupictogram ( ☰ ) in de linkerbovenhoek.
  3. Selecteer 'Settings(Instellingen) en klik op ‘Login to Real Debrid’ (Aanmelden bij Real Debrid).
  4. Noteer de code die op het scherm verschijnt. Je hebt dit nodig bij de volgende stap.
  5. Voer de code in die op je apparaat verschijnt. Ga naarde autorisatiepagina van de Real Debrid-applicatieop een computer of mobiele browser, voer de code in en klik op Doorgaan.
  6. Begin met streamen. Nu Real Debrid is geautoriseerd, kun je beginnen met streamen.

Hoe je veilig kunt blijven tijdens het gebruik van Real Debrid

Real Debrid biedt een verbeterde streamingervaring, maar brengt potentiële risico's met zich mee. Het is essentieel om prioriteit te geven aan je veiligheid en privacy tijdens het gebruik van het platform. Dat komt omdat Real Debrid je e-mailadres, IP-adres en streamactiviteiten registreert, en alles wordt een jaar lang bewaard. Real Debrid kan ook alle informatie die ze over jou hebben delen met derden als ze daartoe wettelijk worden verplicht en er bestaat ook het risico van hackers en pottenkijkers.

Hier zijn enkele tips om een veilige ervaring met Real Debrid te garanderen:

  • Beperk persoonlijke informatie. Om je aan te melden heeft Real Debrid je e-mailadres nodig, dat wordt opgeslagen. Het is dus het beste om het gebruik van je primaire e-mailadres te vermijden. Overweeg om voor dergelijke services een afzonderlijk e-mailadres te maken. Op deze manier blijft je primaire e-mailadres onaangetast als er een datalek optreedt.
  • Wijzig regelmatig wachtwoorden. Het is een goede gewoonte om je Real Debrid-wachtwoord regelmatig te wijzigen. Denk ook aan een uniek wachtwoord dat je voor geen enkel ander account gebruikt. Dit zorgt ervoor dat zelfs als er sprake is van een potentieel lek, het gecompromitteerde wachtwoord niet kan worden gebruikt om elders toegang te krijgen tot je persoonlijke gegevens.
  • Vermijd het delen van accountgegevens. Deel nooit je Real Debrid-accountgegevens. Als iemand toegang nodig heeft, moedig deze persoon dan aan om een eigen account te nemen. Gedeelde accounts kunnen leiden tot onbedoelde blootstelling van data.
  • Blijf op de hoogte. Blijf geïnformeerd over eventuele updates of wijzigingen in het privacybeleid of de servicevoorwaarden van Real Debrid. Bedrijven passen hun beleid vaak aan, en als je je hiervan bewust bent, begrijp je beter hoe je gegevens worden gebruikt.
  • Maak gebruik van beveiligde verbindingen. Zorg er altijd voor dat je Real Debrid opent via een beveiligde verbinding. Zoek naar "https" in de URL, want dit betekent dat je gegevens zijn beschermd door basisversleuteling. Vermijd bovendien het gebruik van openbare wifi-netwerken zonder een VPN, omdat deze vaak worden aangevallen door hackers en pottenkijkers die misbruik maken van de zwakke beveiliging van het netwerk.
  • Gebruik een VPN. Een VPN maskeert je echte IP-adres met een IP-adres van een privéserver. Wanneer je een Real Debrid-streaminglink gebruikt, maak je deel uit van een ‘torrentzwerm’ (of een groep gebruikers) en kan iedereen in die groep je IP-adres zien. Door een VPN te gebruiken, bent je dus ook beschermd tegen andere gebruikers die je volgen of aanvallen.
Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (11)

Beveiligingsfuncties volgens militaire normen

Aanbieding: Bespaar 49% + 30-dagen geld-terug-garantie

Keuze van de redacteur voor veiligheid

Onze Score: 10.0

Encryptie op hoog niveau houdt je veilig online

Geverifieerd om geen gegevens te verzamelen of te delen

Bezoek ExpressVPN

Real Debrid functies premiumlidmaatschap

Real Debrid biedt een reeks functies met het premiumlidmaatschap, afgestemd op een verbeterde Kodi-streamervaring:

  • Streamen op hoge snelheid. Met een premiumlidmaatschap krijg je streamsnelheden tot 1.000 Mbps, waardoor bufferproblemen worden verminderd. Houd er rekening mee dat dit cijfer zal verschillen afhankelijk van de snelheid van je basisverbinding, wat betekent dat je met het premiumabonnement niet standaard 1.000 Mbps krijgt. Dergelijke hoge snelheden worden gewoon ondersteund.
  • Gelijktijdige streams. Het premiumabonnement ondersteunt meerdere downloads en streams tegelijkertijd, wat geweldig is voor grotere huishoudens die allemaal verschillende dingen willen kijken.
  • Advertentievrije ervaring. Premium-leden kunnen content streamen zonder advertenties.
  • HTML5-streamen. Dit zorgt voor een brede compatibiliteit tussen verschillende apparaten zonder dat er extra plug-ins nodig zijn.
  • Meerdere hosters. Je hebt op één platform toegang tot content van verschillende hosters, waardoor je betrouwbaarder toegang krijgt tot je favoriete, auteursrechtvrije programma's en films. Het downloaden en openen van auteursrechtelijk beschermde content moet altijd worden vermeden.
  • Downloadversnelling. Het premiumabonnement ondersteunt verschillende downloadversnellers voor snellere downloads.
  • Veilige downloads. Je downloads zijn beveiligd met AES-versleuteling (maar het is niet duidelijk welk niveau precies).
  • Browser-plug-ins. Het premiumabonnement van Real Debrid is uitgerust met plug-ins voor Firefox en Chrome. Er is ook een plug-in voor Jdownloader, waarmee je je torrents eenvoudiger kunt beheren.

Prijzen, abonnementen en fidelity points (getrouwheidspunten)

De premiumfuncties van Real Debrid zijn beschikbaar bij verschillende abonnementsopties. De prijzen variëren afhankelijk van de duur van het abonnement, maar er is al een abonnement verkrijgbaar vanaf een paar euro per maand.

Als je upgradet naar een premiumabonnement verdien je ook fidelity points, dit zijn loyaliteitsbonussen. Als je 1.000 fidelity points verzamelt, krijg je 30 extra premiumdagen. Betaalmethoden zijn onder meer creditcards, Amazon Pay, prepaid tickets en Bitcoin.

Real Debrid biedt ook een gratis versie met beperkte functies. Gratis toegang is elke dag beschikbaar van 06.00 uur tot 12.00 uur Midden-Europese Tijd (MET). De gratis versie biedt echter niet dezelfde snelle downloads, gelijktijdige streams of toegang tot de premium hosters die de betaalde abonnementen bieden.

Je Real Debrid-downloadgeschiedenis verwijderen

Zoals vermeld in het privacybeleid houdt Real Debrid je downloadgeschiedenis bij. Als je je zorgen maakt over je privacy, kun je deze geschiedenis eenvoudig uit de app verwijderen. Hier volgt een stapsgewijze handleiding over hoe je dit moet doen:

  1. Log in bij Real Debrid. Navigeer vervolgens naar jeReal Debrid-accountdashboard.
  2. Zoek je accountgeschiedenis. Eenmaal op de pagina scrol je omlaag totdat je Accountgeschiedenis ziet.
  3. Open je downloadgeschiedenis. Onder het gedeelte Accountgeschiedenis zie je Downloadgeschiedenis. Klik op de link Bekijkenernaast om je downloadgeschiedenis te zien.
  4. Verwijder alle vermeldingen. Zoek in het gedeelte Downloadgeschiedenis het rodeX- pictogram rechtsboven in het menu. Als je er overheen beweegt, wordt Alles verwijderen weergegeven. Klik erop om je volledige downloadgeschiedenis te wissen.
  5. En klaar. Je Real Debrid-downloadgeschiedenis wordt nu verwijderd.

Opmerking: Real Debrid biedt ook een optie om je apparaatgeschiedenis te verwijderen als je dat ook wilt wissen.

De beste VPN's voor Real Debrid op Kodi

  1. ExpressVPN - de beste algehele VPN voor Real Debrid met krachtige privacyfuncties en hoge snelheden voor veilige HD-streams overal ter wereld, inclusief Nederland en België. De mobiele en desktop-apps zijn bovendien beschikbaar in het Nederlands, evenals de helpartikelen en live chat.
  2. CyberGhost - biedt NoSpy-servers die zijn gehuisvest in het privacyvriendelijke Roemenië om eventuele serverinterferentie van derden tijdens het gebruik van RD te minimaliseren. De macOS-, iOS- en Android-apps ondersteunen het Nederlands en de live chat is beschikbaar in het Nederlands.
  3. Private Internet Access (PIA) - aanpasbare beveiligingsinstellingen om je verbinding te optimaliseren voor snelheid en veiligheid op Real Debrid. Bovendien kan de interface van de apps worden weergegeven in het Nederlands en ook de live chat wordt aangeboden in het Nederlands.

Veelgestelde vragen over het installeren van Real Debrid op Kodi

Met welke Kodi-add-ons kan ik Real Debrid gebruiken?

Je kunt Exodus, The Oath, Cinema HD, Shadow, The Crew, Venom, Seren en Marauder gebruiken met Real Debrid. Over het algemeen kan Real Debrid worden gebruikt met de meeste video-add-ons op Kodi. De enige grote uitzondering is IPTV, dus houd daar rekening mee. Ongeacht welke add-on je gebruikt,het is raadzaam om deze tips te volgen om je gegevens op Real Debrid te beschermen,omdat er meerdere privacyrisico's aan verbonden zijn.

Op welke versies van Kodi kan ik Real Debrid installeren?

Je kunt Real Debrid installeren op Kodi-versies 18 en hoger. Maar voordat je Real Debrid op een versie van Kodi installeert, raad ik je aanverbinding te maken met een VPN-server om beschermd te blijven tegen online pottenkijkers en cyberaanvallen.

De compatibele versies omvatten Kodi-versies 18.8, 18.9 (Leia), 19.1, 19.2, 19.3, 19.4, 19.5, 20.0, 20.1 en 20.2, evenals Kodi Firestick. Zorg ervoor dat je altijd de nieuwste versie van Kodi van de website downloadt, omdat oudere versies minder veilig kunnen zijn.

Wat moet ik doen als Real Debrid op Kodi niet werkt?

Controleer eerst je accountstatus, kijk of je IP-adres is geblokkeerd, stel je cache opnieuw in of autoriseer je account opnieuw. Als je IP-adres is geblokkeerd,is het altijd het beste om een VPN bij de hand te hebben, omdat je dan voldoende veilige IP-adressen hebt, die je kunt gebruiken.

Om de cache te resetten, ga je naar je URLResolver/ResolveURL-configuratie op Kodi en selecteer je ‘Reset Function Cache’ (Reset functie cache). Voor het opnieuw autoriseren van je account selecteer je ‘(Re)Authorize My Account’ (Mijn account (her)autoriseren) in de URLResolver/ResolveURL-configuratie en volg de instructies.

Als je een add-on gebruikt, die is uitgerust met Real Debrid-ondersteuning en merkt dat er geen RD-koppelingen zijn, moet je Real Debrid waarschijnlijk inschakelen via de instellingen.

Kan ik Real Debrid voor live tv gebruiken?

Nee, Real Debrid werkt alleen met video-on-demand (VOD)-content, omdat alles in de add-on afkomstig is van torrentlinks. Daarom is het zo belangrijk omeen VPN met sterke beveiligingsfuncties te gebruiken, omdat andere gebruikers in de torrentzwerm anders je echte IP-adres kunnen zien. Er zijn echter verschillende Kodi-add-ons voor live tv, zoals Pluto TV, Samsung TV Plus, The Crew en meer.

Real Debrid en veel andere Kodi-add-ons hosten illegale content en auteursrechtelijk beschermde P2P-streams. Voordat je iets streamt, moet je ervoor zorgen dat de film of het tv-programma dat je wilt kijken legaal is en zich in het publieke domein bevindt. Zowel het vpnMentor-team als ik ondersteunen het gebruik van Real Debrid of een VPN op een manier die de wet overtreedt niet.

Zijn er alternatieven voor Real Debrid?

Enkele Real Debrid-alternatieven die je kunt overwegen zijn Premiumize, AllDebrid, weyd.app en LinkSnappy. Ongeacht of je ervoor kiest om Real Debrid of een van deze alternatieven te gebruiken, je zulteen krachtige VPN moeten gebruiken om je gegevens te beschermen.

Al deze alternatieven bieden premium bronnen, ondersteunen magneetlinks van torrents en voorkomen bufferen. Maar aangezien ze nieuwer zijn dan Real Debrid, moeten ze nog een betrouwbare reputatie opbouwen.

Is het gebruik van Real Debrid legaal?

Het gebruik van Real Debrid is legaal, maar het gaat erom wat je streamt. Om het zekere voor het onzekere te nemen, kun je het beste alleen content streamen die tot het publieke domein behoort en auteursrechtelijk beschermd materiaal vermijden. Real Debrid verzamelt en bewaart ook je persoonlijke gegevens en downloadgeschiedenis en andere RD-gebruikers kunnen mogelijk je IP-adres vinden als ze in dezelfde stream zitten als jij. Het is dusook belangrijk dat je weet hoe je je gegevens kunt beschermen tijdens het gebruik van Real Debrid.

Conclusie

Het instellen van Real Debrid op Kodi lijkt op het eerste gezicht misschien een ontmoedigende klus, maar het is eigenlijk vrij eenvoudig. Door de bovenstaande handleiding te volgen, kun je het eenvoudig in slechts enkele minuten op Kodi installeren.

Je moet je echter te allen tijde bewust zijn van de mogelijke privacyproblemen. Het is zelfs bekend dat Real Debrid gebruikersactiviteiten registreert en deze deelt met elke officiële derde partij die daarom vraagt. Door de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen, kun je genieten van een verbeterde streamervaring zonder je online veiligheid in gevaar te brengen.

Privacywaarschuwing!

Je data wordt blootgesteld aan de websites die je bezoekt!

Uw IP-adres:

Uw locatie:

Uw internetprovider:

De bovenstaande informatie kan worden gebruikt om u te volgen, u te targeten voor advertenties en te controleren wat u online doet.

VPN's kunnen u helpen deze informatie voor websites te verbergen, zodat u te allen tijde bent beschermd. Wij raden ExpressVPN aan - de nummer 1 VPN van meer dan 350 providers die we hebben getest. ExpressVPN biedt versleuteling van militair niveau en privacyfuncties die uw digitale veiligheid garanderen en heeft momenteel 49% korting.

Bezoek ExpressVPN

Real Debrid op Kodi installeren in 2024: simpele installatiegids (2024)

References

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Cheryll Lueilwitz

Last Updated:

Views: 5849

Rating: 4.3 / 5 (54 voted)

Reviews: 85% of readers found this page helpful

Author information

Name: Cheryll Lueilwitz

Birthday: 1997-12-23

Address: 4653 O'Kon Hill, Lake Juanstad, AR 65469

Phone: +494124489301

Job: Marketing Representative

Hobby: Reading, Ice skating, Foraging, BASE jumping, Hiking, Skateboarding, Kayaking

Introduction: My name is Cheryll Lueilwitz, I am a sparkling, clean, super, lucky, joyous, outstanding, lucky person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.